Ana içeriğe git

Haberler

Konu: Software Gateway Yapalım mı ? (572 Kez okunmuş) önceki konu - sonraki konu

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
  • FxDev
  • [*][*]
Ynt: Software Gateway Yapalım mı ?
Yanıt #10
Bilgiler için teşekkürler :)

Anladığım kadarıyla benim pek ihtiyacım yokmuş gibi gözüküyor. Konuya kaldığı yerden devam edilebilir.

  • 1k
  • [*]
Ynt: Software Gateway Yapalım mı ?
Yanıt #11
GUI de protokollerde :) Bir yerden başlar ufak ufak geliştiririz.
Ben GUI'den anlamıyorum :( . İşten kafayı kaldırır kaldırmaz önce UART'ı taşıyan bir DLL hazırlamayı düşünüyorum. Herşeyin başlangıcı olmalı :) .

Benimde anladığımdan değil de C# ile bir iki terminalimsi program yazmıştım :)

Şimdi dll olayını biraz daha açalım.

Uartdan gelen datayı TCP'ye bastık. Benzer şekilde TCP'den gelenide UART'a. Bunu hangi dille yazacağız c++ ?

Hedef windows bir makine ise herhalde bu işlem c# ile 50-60 satırda biter ama taşınabilirlik 0.